Om oss

Om oss

<

 till en unik upplevelse på Göteborgs första

Churrascaria restaurang

Se vår presentationsfilm ovan!

Du hittar oss i centrala Göteborg nära till centralstationen och mitt i stadens puls. Kom och smaka på vår fantastiska mat som är inspirerad av det heta och smakrika Brasilianska köket. Känn den familjära känslan med en Passadore som vid bordet skär upp delikata köttbitar från den öppna grillen.

 

Vi erbjuder även flera fartfyllda event med tex samba, livemusik, after work eller maskerad. Besök oss och få en upplevelse i smak och sinne du sent kommer glömma!

Var Churrascaria(Rodizio) kommer ifrån?

I början av 1900-talet, kom det stora vågor av europeiska invandrare på den bergiga södra regionen av Brasilien och började med avancerad lantbruk, med kvalitativa nötkreatur, grönsaker, frön och frukt. Med ökande välstånd, Gauchos, som dessa sydamerikanska bönder och cowboys kallades för, ofta firade sin kärlek till jordbruk och framgång i populära gemensamma sammankomster.

 

De brukade sedan gräva gropar i marken, elda enorma eldsvådor och sedan steka stora köttbitar. Serveringen pågick i ”rundor” till dess att alla var mätta och belåtna. Rodizio stil har sitt ursprung i dessa gamla brasilianska högtider.

Varmt välkomna!

Välkommen

Vårat

Galleri

Bli en av oss!

Vi söker ständigt duktiga medarbetare!

 

Oavsett om du är erfaren, och vill utvecklas eller mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Det viktiga är att du brinner för restaurangbranchen och att du har en iver att få jobba i ett ”team” med höga mål och stora krav och som alltid har kvalitet och gästupplevelse i fokus.

 

Maila in din CV samt lite information om dig själv till:

SA Brands reklamfilm Halmstad

SA Brands instruktionsfilm Halmstad

SA Brands presentationsfilm Halmstad

SKAPAD AV

RESTAURANG BRASA        ODINSGATAN 11, 411 03 GÖTEBORG        031 15 55 60
ÖPPETTIDER
Mån-Fre 11:00-14:00, Ons-Lör 17:00-24:00

SA Brands, reklambyrå halmstad

SA Brands, HEMSIDA halmstad

SA Brands, HEMSIDOR halmstad

webbyrå halmstad